Waarom Kan Een Lease Maandelijks Zo Goedkoop Zijn Geworden

Waarom beginnen zo veel mensen met auto leasen? Een reden is dat de maandelijkse betalingen laag zijn, is omdat je alleen het bedrag leent dat een auto afschrijft, in plaats van genoeg te lenen om de auto te kopen. Een auto met een waarde van 30.000 GBP kan bijvoorbeeld na drie jaar 15.000 GBP waard zijn. Het plan omvat dus de afschrijving van GBP 15.000. Als zodanig hoeft u zich geen zorgen te maken over het risico dat een auto na die drie jaar zijn waarde behoudt, anders dan als u de auto zou hebben gekocht. Bekijk nog even de handige site www.leaseauto.net/private-lease/ om inzicht te krijgen in alle mogelijkheden.

Enkele Vooraf Gemaakte Kosten

Naast lagere maandelijkse betalingen, kunt u met de beste lease-overeenkomsten ook een nieuwe auto aanschaffen met zeer weinig kosten vooraf. Er zijn veel no deposit lease deals, of, als een aanbetaling is vereist, is deze meestal vrij laag. In plaats daarvan worden betalingen die u moet dekken, vaak verdeeld over de maandelijkse huur.

Dit betekent dat u de kosten kunt spreiden over de tijd, in plaats van dat u veel geld vooraf moet betalen. Ter vergelijking: als u een auto wilt kopen, moet u ten minste 10%, maar vaker 20%, van de waarde van de auto neerleggen om een ​​goede lening te krijgen. Om deze reden is leasing een veel aantrekkelijkere optie voor mensen met een beperkt spaargeld.

Geen APK- Of Onderhoudsproblemen

Auto’s hoeven niet in te gaan voor hun jaarlijkse APK-controle op wegwaardigheid tot ze hun derde verjaardag bereiken. Tegen die tijd is het waarschijnlijk dat de leaseauto niet meer uw verantwoordelijkheid is, zodat u het gedoe van het boeken van uw auto voor zijn APK kunt vermijden.

Bovendien kunt u kostbare reparaties of vervangingen vermijden die kunnen voortvloeien uit de APK-controle. Als je de auto had gekocht, zou dat niet het geval zijn. In feite, tijdens huurcontracten van 36 maanden of minder, dekt de fabrieksgarantie u. Als gevolg hiervan hoeft u zich nooit zorgen te maken over grote reparatiekosten als er iets misgaat.

Krijg Controle Over Uw Voertuigbudget

Met leasing zijn er geen verrassingen, zoals het moeten vervangen van een dure distributieriem of het falen van uw auto. Als u een auto huurt, weet u precies hoeveel u elke maand betaalt. En de combinatie van lagere maandelijkse betalingen en minder kans op onderhoudskosten betekent dat u betere controle over uw maandelijkse voertuigbudget kunt krijgen.

Vermijd Het Gedoe Van Verkopen

Wanneer u uw leaseauto wilt veranderen, is het niet nodig om de beste tijd om een ​​auto te kopen of voor hoeveel u uw huidige kunt verkopen te onderzoeken. Aan het einde van uw leaseovereenkomst geeft u de auto eenvoudig terug aan de leasemaatschappij. U krijgt niet alleen de moeite om uw voertuig daadwerkelijk te verkopen, maar de waarde ervan aan het einde van het contract is ook niet uw zorg.